The Most Hensem & Beautiful Friends :)

Wednesday, November 3, 2010

Betul Ke Sama?


                                 بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Nak dekat2 exam nie semangat nak study 2 makin kurang plk..pas2 makin banyak plk aktiviti2 xfaedah yang ade dalam otak nie nak buat..arghhhhhhhhhhhhh tolonglah rase insaf 2 wujud..tolonglah.
cik senah:woi hani nak ko terjerit2 mintak tolong buat aper, ko gi stdy ler, buat semak jer..lalala
yela2 saya nak stdy le nie..tapi rase mcm mengantuk plk dah...(byk alasan kome nie..nak seribu daya xnak seribu dalihkan)..ececeh..yela2 nanti saya stdy sampai pening..tp sblm 2 saya nak tunjuk somthig..hehe.sila buat comparison ok..sama ker tak..(Kak Dila yang jumpa pic nie..dier kate muka saya sama ngn beliau..biler saya tua..hahaha..maknanya muka saya akan jadi macam 2 yea.mari kita tgk..hehhe



i2 Puan Sri Suriati Md Sobri..wife kETUA pOLIS nEgara skrg, Tan Sri Ismail Hj Omar..(woish ko hani xnak kalah no, ptt ler ngaku kembar..hahaha)
hrmm saya dapat pic dier dari akhbar UUM,  Transisi ..hehehe..mane ader ngaku kembar,,nak tanya jer..betul ker kata2 Kak Dila yg disokong eyca (roomate kucintai..xmarah biler dibuli..hehehhe) ..ker mereka sebenarnya syok sendiri kater muka kami sama..hahhaa..larikkkkkkkkkkkkkk
Saya xkater sama ok..klu sama pn myb tang spek, jenis tudung..hahaha..lalalala

5 comments:

  1. hahaha.ye ker..ehhehehehee.tq tomoto..tomato mmg sedap dimakan..e silap plk..tomato ko mmg cute..hehe

    ReplyDelete
  2. betul la tu, future face tu haha

    ReplyDelete
  3. mmg same pun, hani... sejibik lg tu...hehe...
    bkn takat tang spek n tudung je...

    ReplyDelete

"Pokcik Kordi's Cow yg HOt!"