The Most Hensem & Beautiful Friends :)

Tuesday, February 1, 2011

Roomate, Go-kart & Lumba halal di Uum

                                               سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Go-kart bukanlah benda asing di Uum,, kerana kami memang terkenal dengan sukan nie..nah ambik nie sila bace sendiri..UTUSAN MALAYSIA , U KO ADER KER SENAH?..hehe..go-kart juga bgs tuk kesihatan & diyakini dpt mengurangkan  stress kepada mereka yg suka jer nak speed dlm kwsn u, kerana ia adalah  sejenis sukan yang boleh digunakan untuk membalas dendam  xboleh speed lebih..pasal  kebanyakan jalan-jalan dalam uum hanyalah membenarkan kenderaan dibawa pada kadar 60km/j..peraturan tersebut adalah dilaksanakan untuk membolehkan kanak-kanak yang baru pulang dari sekolah tidak dilanggar , & cik-cik senah dapatlah memaintainkan keayuannya semasa melintas jalan dengan heelnya, disamping membolehkan tudung yunanya berombak2 keayuan  ditiup angin sepoi2 bahasa 2..hehehe..
Hah!takdalah..sebenarnya saya nak cerita, today saya dengan roomate dh pergi buang tabiat..main go-kart..lepas kelas terus pergi main go-kart..memang xboleh blah...Nah entry  khas tuk roomate yea..sebelum kak hani habis nie..hehe {sedey2 pulak}..sana ko nangis jauh2..hehehe..ape pun jadi hidup kena teruskan..hehe

ini adalah dua roomate yang suka hidup adventurous..hehe


ini tempat kejadian..tapi separuh litar jer sempat ktorang snap..nak pic penuh
pergi ler sendiri...hehehe


ini bukan 3 makhluk asing..tp manusia ok!hehe
susah betul nak cari topi..adakah kepala saya terlalu besar?ker semua topi
terlalu kecil?

i2 bukan bantal busuk pakcik 2..korang jangan salah
sangka plka.xbaik salah sangka..heheh :P


ala roomate lepas dulu..kecoh dier menang..hehe..larikkk


bajet laju.padahal..jeng3 jer..hehehe

hari2 nie jer boleh main..student uum 5 lap=rm5
orang luar=5 lap rm30..hehe

kredit tuk nabiela..cian dier kena buli snap pic ktorg..hehe
pembuli!

14 comments:

  1. student uum 5 lap=rm5
    orang luar=5 lap rm30








    .pilih kasih!!!

    ReplyDelete
  2. haha..managemnt fee..susah ok klu xcident semua..hahah..tp klu asraf sjenis bakteria merbahaya..ko kena caj 45 hinggit..hahaha

    ReplyDelete
  3. asraf?sapa asraf??

    so mmg open untuk semua makhluk la neh..

    ReplyDelete
  4. hehe..jgn nk sembunyi identiti ko..even ko tukar jd bakteria pun..boley kenal..hahah..aah open tuk public..dtg ler..boleh race dgn sy..haha..agak2 klu ari 2sy xdemam ler..hui2

    ReplyDelete
  5. cena boleh kantoi neh...hahha

    ok je..bila nk race..tumpang gua dah ada kat kg neh..hahahahha











    .alasan je demam 2 kan??

    ReplyDelete
  6. haha..demam 2 bkn alasan..2 cara tuk menyelamatkn diri dgn behemah..lalala

    ReplyDelete
  7. thnks roomate ngek!!!..huhuhuhuhu..missh diz moment...
    jom p race lgi..oke la..cha bwk pelan jew..bg kak hani main dlu 2 lap pas2 cha kejar..huhuhuh...n then jmpe kat penamat yew...larikkkkkkkkkkk~!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. haha..welcome roomate..larikkkkkkkk ler ko..biar letey..hahaha

    ReplyDelete
  9. fuyyooo.. dalam uni pun ada go kart.. best2..

    ReplyDelete
  10. haha sicko..jemput dtg,,open 2 public..hah?apa yg sy tgh buat nieh?ader sy sdg promote go-kart uum?hehehe

    ReplyDelete
  11. Salam.. boleh mintak tolong bagi contact number person-in-charge utk track ni tak? 019-6780004 afied uitm arau perlis. Thank u in advance :)

    ReplyDelete
  12. waalaikumusalam afiq..nk buat program ker?ala contct no pakcik tuew hlg la..ko terus jer pergi sana fiq..bkn jauh kan arau dgn sintok..kater selalu lepak changlun..hahaah..selalu ada org jaga sana..ko pergi je deal terus..okay

    ReplyDelete
  13. waalaikumusalam afiq..nk buat program ker?ala contct no pakcik tuew hlg la..ko terus jer pergi sana fiq..bkn jauh kan arau dgn sintok..kater selalu lepak changlun..hahaah..selalu ada org jaga sana..ko pergi je deal terus..okay

    ReplyDelete
  14. waalaikumusalam afiq..nk buat program ker?ala contct no pakcik tuew hlg la..ko terus jer pergi sana fiq..bkn jauh kan arau dgn sintok..kater selalu lepak changlun..hahaah..selalu ada org jaga sana..ko pergi je deal terus..okay

    ReplyDelete

"Pokcik Kordi's Cow yg HOt!"